DEFENSIVE driving
Defensive Driving se poate traduce “condus preventiv”, dar la MOTORSKY ne referim la ceva mai mult decat atat. Pasionati de masini, noi credem ca fiecare sofer trebuie sa se simta apropiat de automobilul sau pentru a se bucura de experienta la volan. Sa-l inteleaga, sa-l respecte pentru ceea ce este si sa-l exploateze corect, tinand cont si de ceilalti soferi.
De aceea, ne-am decis sa intermediem aceasta relatie. Sa imprietenim omul si masina, pentru ca fiecare iesire cu automobilul sa fie la fel de sigura si placuta ca o plimbare in parc. Cum facem acest lucru? Prin intermediul unor cursuri practice, marca MOTORSKY, concepute pornind de la vasta noastra experienta cu autoturismele. Acestea au trei sectiuni, unice pe piata de profil din Romania:
1. Intelegerea personalitatii, comportamentului si dorintelor soferului in raport cu automobilul.

2. Familiarizarea soferului cu automobilul personal, cu sistemele acestuia (ABS, controlul tractiunii etc.) si semnalele pe care masina le transmite in diverse situatii. Aceasta faza reprezinta apropierea dintre conducator si automobil si se face intai teoretic, apoi practic, pe un traseu inchis, complet sigur.

3. Sustinerea conducatorului sa stapaneasca automobilul in conditii reale de trafic. In aceasta faza, soferul va invata sa anticipeze reactiile celorlalti participanti la trafic, sa adopte un comportament preventiv si sa raspunda prompt la orice fel de eveniment.
5
motive pentru a participa la cursurile Defensive Driving oferite de MOTORSKY:


1. Ajuta conducatorul sa inteleaga si sa exploateze corect masina
    proprie
2. Creste gradul de siguranta in trafic
3. Scad costurile de utilizare si intretinere ale autoturismului
4. Creste nivelul de incredere in sine al soferului la volan
5. Imprieteneste soferul cu automobilulCursurile Defensive Driving pot fi si un cadou inspirat. Vrei sa stii ca o persoana care ti-e draga va ajunge in siguranta la destinatie? Sau vrei sa-ti protejezi angajatii si investitia?

Aplica online sau suna-ne la 021 230 09 22 pentru o programare.