INTRETINERE auto

Mentenanta preventiva se refera la interventiile care au loc la un automobil cu scopul de a preveni eventualele defecte si uzuri ce pot surveni datorita exploatarii. In traducere, mentenanta preventiva se mai numeste si intretinere.

Pentru a conduce cu incredere, noi iti recomandam sa ne vizitezi pentru servicii de intretinere la fiecare 10.000 km. Vom face o verificare amanuntita masinii tale si iti vom recomanda cel mai potrivit pachet de solutii. Dupa caz, acesta poate include verificarea generala a autovehiculului, schimbul de ulei, schimbarea tuturor filtrelor, schimbarea placutelor de frana si a discurilor, verificarea si remedierea directiei pe stand computerizat, inlocuirea kit-ului de distributie, verificarea si completarea cu freon a instalatiei de AC si altele. Poti fi sigur de calitatea lucrarilor pentru ca folosim piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate.

Intretinerea corespunzatoare este cea mai sigura cale de a te bucura deplin de masina ta. Este cel mai important sfat pe care ti-l putem da, ca specialisti auto. Ingrijit in mod profesionist si regulat, automobilul tau va functiona optim pentru mai mult timp, te va costa mai putin pe termen lung si va avea o valoare mai mare la revanzare. In plus, ai certitudinea ca tu si pasagerii tai sunteti in siguranta, scutiti de problemele ce pot aparea pe drum.

Este bine sa stii ca intretinerea auto efectuata la timp poate descoperi probleme incipiente, pe care le putem corecta rapid si profesionist, inainte sa se agraveze. De ce sa nu previi, daca este mai convenabil si mai ieftin decat sa repari?

 • MOTOR
  - Inlocuit ulei motor si filtru - filtru de aer,
  polen, combustibil
  - Inlocuit discuri frana si placute
  - Inlocuit saboti frana spate (dupa caz)
  - Inlocuit ulei servodirectie
  - Inlocuit lichid frana
  - Inlocuit antigel
  - Inlocuit kit distributie
 • TRANSMISIE
  - Inlocuit ulei cutie viteze
  - Inlocuit ulei grup spate
  - Inlocuit ulei cutie transfer
  - Gresat cardan
  - Inlocuit burdufe si gresat planetare
  - Inlocuit garnituri transmisie
 • TREN RULARE SI DIRECTIE
  - Inlocuire elemente simple de directie
  (bielete si capete bara)
  - Inlocuire elemente suspensie
  (amortizoare, flanse)
  - Inlocuire elemente tren rulare
  (bucse, pivoiti, rulmenti)
 • SERVICE ROTI
  - Reglaj geometrie tren rulare fata-spate
  - Inlocuire anvelope vara/iarna
  - Vulcanizare si echilibrare roti
 • AER CONDITIONAT
  Completare freon si ulei AC
 • FRANARE
  - Inlocuit lichid frana
  - Inlocuit placute frana
  - Inlocuit racorduri frana
  - Aerisit sistem franare