Piese auto

Motorsky ofera o gama completa de piese auto pentru motor, transmisie, directie, franare si aer conditionat, in special pentru marcile in care avem expertiza Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen, Renault, Dacia, Ford, Fiat si Opel

Piesele auto oferite de Motorsky sunt originale si provin de la producatori renumiti din Germania si Japonia, precum Ferodo, ATE, Lemforder-ZF, Denso, Bosch, Delphi, Nipparts, Pierburg, Sachs, Ina, Continental si Michelin.In functie de piesele solicitate, acestea au garantie intre 12 si 24 de luni.

De asemenea, Motorsky ofera uleiuri de motor de calitate superioara.

Pentru motoarele care ajung la turatii mari, va oferim MOTUL, un ulei pe care noi l-am testat de-a lungul timpului pe masinile de curse si care este extrem de competitiv.

MOTUL este un lubrifiant care are baza de esteri, este din grupa a 5-a si reprezinta cea mai inalta clasa a uleiurilor sintetice. Cu peste 130 de titluri mondiale in Motorsport, MOTUL esta fabricat la Paris, singura uzina care produce acest tip de lubrifiant in toata lumea.

Pentru ca la randul nostru suntem pasionati de Motorsport, va punem la dispozitie piese speciale pentru automobilele de curse precum si piese cu destinatie motorsport care pot fi utilizate si pentru autovehicule de strada.

Suna-ne la 021 230 09 22 pentru a vedea ce piese avem in magazie, sau fa-ne o vizita la service, ca sa putem discuta si alte detalii.